Alles over BI United

BI United is een netwerkgroep van ruim zestig zelfstandige en individuele ondernemers die zijn gespecialiseerd in BI (Business Intelligence). Door bundeling van onze kennis en kunde beschikken wij over jarenlange ervaring in BI-projecten in nagenoeg alle branches. Niet alleen in technische rollen, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van proces-, project- en performancemanagement. Ons motto is 'samen sterk met BI'. Wij streven naar een win-win-win situatie voor de  freelancer, de eindklant en de gespecialiseerde BI-dienstverlener.

Voor leden
Bent u zelfstandig BI-professional? Wellicht is een lidmaatschap van onze vereniging wat voor u. Lees hieronder over eventuele voordelen die een lidmaatschap zou kunnen hebben.
Voor klanten en partners
U kunt een zelfstandige uit onze groep inzetten om u te helpen bij uw BI vraagstukken. Wij zien voordelen als u ons zoveel mogelijk direct opzoekt.
Waarom een zelfstandige inzetten bij uw BI vraagstukken?
Een zelfstandige levert kwaliteit, is flexibel en gemotiveerd. Om te kunnen concurreren, moeten wij meer bieden dan de gemiddelde consultant in dienst van een IT leverancier. Kwaliteit staat bij ons voorop. Kwaliteit zien wij als de mate van uw tevredenheid met ons resultaat.
Over BI United
Meer informatie over BI United.