Wat heb je aan BI-U?

Voor klanten

U kunt snel en eenvoudig profiteren van onze expertise. Vaak worden wij ingezet via een keten van IT leveranciers en bemiddelingsbureaus. De klant zet een vraag uit bij haar ‘preferred suppliers’. In het geval deze leveranciers zelf geen ‘voorraad’ hebben, zetten ze de vraag uit in de markt van zelfstandigen. Uw IT leverancier schakelt daarvoor een speciaal bureau in. Dat bureau zoekt de zelfstandige. Het kan zelfs voorkomen dat het ingeschakelde bureau weer andere bureaus inschakelt. Het zult u niet verbazen dat wij in de regel worden benaderd door verschillende bemiddelingsbureaus voor dezelfde opdracht. Soms worden wij zelfs benaderd door verschillende personen van hetzelfde bureau voor dezelfde opdracht!

De nadelen van deze tussenpersonen spreken voor zich en zijn voor u hetzelfde als voor ons:

  • U wilt snel iemand hebben, wij willen snel een opdracht. De tussenpersonen vertragen.
  • U wilt de juiste persoon, wij willen een passende uitdaging. De tussenpersonen veroorzaken vaak ruis.
  • De keten voegt weinig tot geen waarde toe maar kost wel geld. De tussenpersonen kosten tijd en geld.

Ziet u ook de voordelen om ons in te zetten zonder een tussenpersoon? Laten wij dan samen bepalen hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn! Wij willen graag partner zijn met u.

Voor partners

BI-United is een netwerkgroep van ruim zestig zelfstandige en individuele ondernemers die zijn gespecialiseerd in Business Intelligence (BI) en Data warehousing. Door bundeling van onze individuele kennis en kunde beschikken wij met elkaar jarenlange ervaring in BI projecten in nagenoeg alle branches. Niet alleen in technische rollen, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van proces-, project- en performancemanagement.

Wij zien voor u en voor ons voordelen als wij samenwerken.

Voordelen voor u

Door ons in te schakelen kunt u beter concurreren met grotere IT leveranciers. Wanneer u onvoldoende personeel heeft om aan de klantvraag te voldoen, kunt u evengoed leveren door ons in te zetten. Daarmee bent u uw klant optimaal van dienst.

U kunt uw bedrijf met minder risico laten groeien. Het aannemen van extra senior personeel voor groei is risicovol. Doordat wij flexibel inzetbaar zijn en hoge kwaliteit leveren, vermindert u dit risico en kunt u meer werk aannemen.

Voordelen voor ons

U kunt ons meer uitdagende projecten bieden. Uw bedrijf onderhandelt niet met een inkoper over grote urencontracten, maar met de eigenaar van het BI probleem. De oplossingen voor deze BI problemen zijn juist onze uitdagingen.
Daarbij hebben wij baat bij een persoonlijk relatienetwerk. Wij hebben geen accountmanagers in dienst. De BI leverancier, die betrokken is bij zijn eindklant, weet ons vanzelf weer te vinden als wij eerder goed resultaat geleverd hebben.

Win / win

Wij zijn geen concurrenten van elkaar maar vullen elkaar juist aan. U levert strategische BI aan uw klant. Hiervoor verzamelt en organiseert u expertise. Wij zijn een flexibele en kwalitatieve bron van deze expertise.

Ziet u de voordelen ook? Bent u dan partner in ons netwerk! Wij willen graag met u samenwerken. Neemt u persoonlijk contact met ons op.