Theo
Geelen, EBAS, AHF, AHC

Theo
Geelen, EBAS, AHF, AHC

Agile Coach /Scrum master

Als ambassadeur van diverse Agile frameworks coach ik (agile)teams en verzorg ik trainingen/workshops. Ik ben sterk teamgericht waarbij ik mijn coaching skills gebruik. Deze gaat hand in hand met het gebruik van diverse AgilityHealth radars zoals TeamHealth, Role Based. Daarnaast gebruik ik (applied) SAFe voor implementaties van Scaled Agile frameworks.

Verder ben ik een verander- / programma- / Agility Strategist met jarenlange ervaring in diverse business (intelligence) omgevingen. Ik breng beweging, ik structureer en maak opdrachten/veranderingen af. Hierbij kijk ik naar cultuur, organisatie, team EN individuen.  

Ik help bij het verbeteren van de besturing van afdelingen zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Mijn ervaring ligt op het gehele informatiemanagement gebied vanaf afstemmen met de business zoals communicatie, HR, Marketing, Governance, vendor partijen, het inschatten van de werkzaamheden, de uitvoering van werkzaamheden, testen tot en met het in beheer (laten) nemen van eindproducten incl. architectuur en infrastructuur.

Ik ben daarbij een generalist met een bedrijfskundige en IT-achtergrond, die graag aan innovatieve projecten werkt en waar nodig zelf innovatie trajecten initieert.

Werkervaring

Training / Workshops: 

 • AgilityHealth Radars
 • Scrum, LeSS, Nexus, Spotify, Kanban, DevOps
 • Obeya
 • Management 3.0
 • UnFIX (organitsatie inrichting)
 • AgilityHealth Facilitator
 • Cultuur van Agile (Enterprise Business Agility Strategist)
 • Applied SAFe
 • SAFe
 • Systemisch TransitieManagement
 • Agile refinement
 • Impact- en Story Mapping
 • Serious Gaming
 • Design Sprint 2.0

ING Banking - Agile Way of Working Coach   

Agile (transitie) Coach

09-2023 - heden

Ministerie SZW - Agile (Transition) Coach

06-2022 tot 12-2023
 

EDSN  - Senior Agile SAFe Transitie Coach

11-2021 tot 10-2023

MKPC BV

Trainer Agile - Scrum Master (PSM1) - Product Owner (PSPO1)

1-2016 tot heden
Deze training geef ik aan managers en medewerkers die betrokken zijn in het opzetten en uitvoeren van projecten en die (binnenkort) te maken krijgen met, of zich nog oriënteren op, de mogelijkheden van Scrum en Agile. Deze is geschikt voor iedereen die met Scrum aan de slag wil. Na afloop is iedereen in staat om het certificaat te behalen.

Yellow Intelligent BV

Owner

12-2012 tot heden
Voor diverse rollen: Enterprise Business Agility Strategist (EBAS) AgilityHealth Transitie Coach, Facilitator en trainer (AHC en AHF) Programma manager / Projectmanager / -leider Ad interim manager Product Owner Scrum master Business consultant / analist Informatie consultant / analist Management consultant Mentor m.n. op het gebied van Business Intelligence SAFe Quality Manager COACH Trainer Agile | Scrum | PO Daarnaast ook ambassadeur van AgilityHealth Radars zie ook verder www.yellow-intelligent.nl
 
Wij staan voor transparantie en openheid. Iedereen komt met de beste intentie naar het werk. Vanuit deze gedachte geloven wij dat daarmee een basis kan worden gevormd voor een succesvolle transformatie naar een ander perspectief. Doel daarbij is de mensen binnen de organisatie zelf aan het roer te zetten en het stimuleren naar een continu lerende organisatie.
 
Onderwerpen die we tijdens onze werkzaamheden en trainingen meegeven zijn oa: Management & Leiderschap; Energize People, Empower Teams, Align Contraints, Develop Competences, Grow Structure, Improve Everything and Complexity thinking.
 

Stichting Gewoon

Oprichter en penningmeester

1-2000 tot heden
De ouders zijn sinds 1993 op zoek geweest naar een andere woonoplossing voor hun kinderen. Op 30 november 1999 richtten zij de Stichting "GeWOON" op: Gehandicapten Wonen Overigens Ook Normaal. Primaire doelstelling van de Stichting was te komen tot een vorm van zo zelfstandig mogelijk samenwonen voor hun zes jong volwassen kinderen. Vanaf half juni 2000 vormen deze jongeren een woongroep. Niets bijzonders. Maar toch ook niet helemaal gewoon. Zij zijn namelijk alle zes verstandelijk gehandicapt. En verstandelijk gehandicapten wonen over het algemeen niet zelfstandig.
Beschikbaar
0642355125

Gebruik onderstaand formulier om een e-mail te sturen.