BI United

BI United is een netwerkgroep van ronde de zeventig zelfstandige en individuele ondernemers die zijn gespecialiseerd in Business Intelligence (BI) en Data warehousing. Door bundeling van onze kennis en kunde beschikken wij over jarenlange ervaring in BI projecten in nagenoeg alle branches. Niet alleen in technische rollen, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van proces-, project- en performancemanagement.

Sluit je bij ons aan. Hiermee versterk je onze groep en profiteer je van onze gemeenschappelijke voordelen.

Het belangrijkste voordeel is dat je meer kans maakt op beter passende opdrachten tegen gunstigere voorwaarden. Als onderdeel van een groep sta je namelijk sterker in de markt.

Waarom sta je sterker in de markt?

Een groep BI professionals met een omvang als die van ons, is een belangrijke partij in de markt. Je bent daardoor beter vindbaar voor klanten en partijen die je eerst niet zouden vinden.

Je onderhandelingspositie neemt daarbij toe.

  • Kennis is macht. Wij delen met elkaar informatie over de markt. Hierbij kun je denken aan informatie over partijen waarvoor wij kunnen werken en wat de gangbare voorwaarden zijn.
  • Je bent meer belangrijk geworden voor de tegenpartij. Je bent immers geen eenling meer, maar je bent onderdeel van een grotere groep. De relatie met die grotere groep is waardevol voor de andere partij.

Tot slot zijn wij de BI organisatie met de meeste accountmanagers. Iedereen van de groep is immers een verkoper?

Samen delen

Basis van onze groep is dat wij samen delen en elkaar zaken gunnen. Dit is mogelijk omdat wij elkaar persoonlijk kennen.

Delen kost je als freelancer maar weinig. Sterker nog, het levert je al snel voordelen: Je kunt je uur slechts éénmaal verkopen. Als je meer werk krijgt aangeboden dan je aankunt, eindigt de concurrentie met andere zelfstandigen en gaan de voordelen van de groep spelen. Een andere freelancer uit de groep kan je relatie misschien van dienst zijn. Hiermee help je je relatie en hou je hem bij je in de buurt.

Dit waren de belangrijkste voordelen, maar er zijn nog veel meer voordelen. Ben je overtuigd, kom dan eens met ons kennismaken.