BI United

BI United is een netwerkgroep van bijna zeventig zelfstandige en individuele ondernemers die zijn gespecialiseerd in Business Intelligence (BI) en Data warehousing. Door bundeling van onze individuele kennis en kunde beschikken wij met elkaar jarenlange ervaring in BI projecten in nagenoeg alle branches. Niet alleen in technische rollen, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van proces-, project- en performancemanagement.

U kunt een zelfstandige uit onze groep inzetten om u te helpen bij uw BI vraagstukken. Wij zien voordelen als u ons zoveel mogelijk direct opzoekt.

Waarom een zelfstandige inzetten bij uw BI vraagstukken?

Een zelfstandige levert kwaliteit, is flexibel en gemotiveerd. Om te kunnen concurreren, moeten wij meer bieden dan de gemiddelde consultant in dienst van een IT leverancier. Kwaliteit staat bij ons voorop. Kwaliteit zien wij als de mate van uw tevredenheid met ons resultaat.

Waarom ons direct opzoeken?

U kunt snel en eenvoudig profiteren van onze expertise. Vaak worden wij ingezet via een keten van IT leveranciers en bemiddelingsbureaus. De klant zet een vraag uit bij haar ‘preferred suppliers’. In het geval deze leveranciers zelf geen ‘voorraad’ hebben, zetten ze de vraag uit in de markt van zelfstandigen. Uw IT leverancier schakelt daarvoor een speciaal bureau in. Dat bureau zoekt de zelfstandige. Het kan zelfs voorkomen dat het ingeschakelde bureau weer andere bureaus inschakelt. Het zult u niet verbazen dat wij in de regel worden benaderd door verschillende bemiddelingsbureaus voor dezelfde opdracht. Soms worden wij zelfs benaderd door verschillende personen van hetzelfde bureau voor dezelfde opdracht!

De nadelen van deze keten spreken voor zich en zijn voor u hetzelfde als voor ons:

  • U wilt snel iemand hebben, wij willen snel een opdracht. De keten vertraagt.
  • U wilt de juiste persoon, wij willen een passende uitdaging. De keten ruist.
  • De keten voegt weinig tot geen waarde toe maar kost wel geld. De keten gebruikt.

Ziet u ook de voordelen om ons in te zetten via een minimale keten? Laten wij dan samen bepalen hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn! Wij willen graag partner zijn met u.