Han Teijema

Business Intelligence Specialist en Six Sigma Black Belt

Naam: Han Teijema
Specialisme: Han heeft een brede ervaring op het gebied van business intelligence, processen en informatie. Hij is een BI allrounder, maar is ook zeer goed in staat om inhoudelijk de diepte in te gaan. Hij heeft ervaring in diverse rollen in datawarehousing: BI adviseur, business analist, KPI management, informatie analist, datawarehouse ontwerper / ontwikkelaar, architect, rapport bouwer of ETL-er.

Als Lean Six Sigma black belt heeft Han ervaring in kwaliteitverbetering projecten.

In het ziekenhuis heeft Han ervaring met het structureel rapporteren op Zichtbare zorg / IGZ cijfers, DBC opbrengsten en kosten in beeld brengen, voorbereiding op de DOT, processen in beeld brengen (bijvoorbeeld wachttijden of patiëntstromen), KPI’s, en het realiseren van vele andere rapportage wensen.Persoonskenmerken: Hij heeft een gezonde drang naar zelfontplooiing en gaat werken buiten reguliere werktijden en het leren van nieuwe methoden, technieken en hulpmiddelen niet uit de weg.

Han is analytisch ingesteld, klant- en resultaatgericht en kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Hij is oplossingsgericht en zoekt voortdurend naar efficiënte en effectieve oplossingen.

Expertise

+++ ++ +